Person som sitter i bilen med telefonen i hånden
Beta

Få en rask og gratis verdivurdering av bilen din

Få oversikt over bilens verdi – rett på skjermen din

På bakgrunn av bilens registreringsnummer, henter vi data om bilen din. Skriv inn bilens kjørelengde og du vil motta en estimert markedsverdi og en indikasjon på forventet salgssum – helt gratis, direkte på skjermen din.

Denne tjenesten er under testing og utvikling, det kan derfor forekomme avvik i vurderingene.

Gjør en verdivurdering

km
For informasjon om vår behandling av dine personopplysninger, les mer her.
Gratis
Kun pålogging kreves
Direkte svar
Evalueringen vil ta mindre enn 1 minutt

Følg verdiutvikling

Vi hjelper deg å forstå hvordan bilens verdi endres over tid. Velg selv hvor ofte du vil motta e-poster om oppdatert markedsverdi for bilen din. Har du flere biler kan du enkelt lagre og abonnere på alle.

Merknad om verdiutvikling

Hvordan fungerer verdsettelsen?

Illustrasjon som representerer liste over bildetaljer

Vi samler inn data om bilen din

Verdivurderingen til Drive er både enkel og kompleks; alt vi trenger fra deg er registreringsnummeret og gjeldende kilometerstand. Basert på dette, kan vi estimere bilens tilstand og automatisk hente grunnopplysninger om bilens egenskaper.

Et kjøretøy på plattformen

Hele det norske bilmarkedet som grunnlag

På bakgrunn av dataene vi har samlet inn, sammenligner vi bilen din med historiske og aktuelle salgspriser. For å gi deg mest mulig nøyaktig verdivurdering, blir vår verdivurderingstjeneste hele tiden «trent» og evaluert med tilbakemeldinger fra bransjeeksperter.

Prislapp med estimert markedsverdi

Datadrevet verdivurdering med umiddelbare svar

Med vår datadrevne verdivurdering, kan vi gi deg en verdivurdering direkte på skjermen din. Du vil bli presentert for en estimert markedsverdi og innbyttepris - for å forberede et eventuelt salg til våre utvalgte forhandlere. Vi vil understreke at dette kun er et estimat, og at det kan være avvik basert på bilens tilstand samt svingninger i markedet. Det er forhandler som til slutt gir det en eksakt pris på bilen.

Hva er Drive?

Drive er en online markedsplass med kontrollerte kjøretøy fra nesten alle Norges bilforhandlere. Hos oss kan du trygt kjøpe, selge og verdsette bilen din og samtidig lære mer om bilmarkedet. Vi driver også den tekniske utviklingen fremover i hele bilbransjen og leverer tjenester som brukes daglig av bilforhandlere over hele Norge.

Drive

Hvordan beholde en høy annenhåndsverdi på bilen din

 • Hold utsiden av bilen ren
  Gjentakende vedlikehold forlenger bilens levetid. Vask den ofte og voks den gjerne regelmessig slik at bilen blir mye lettere å holde ren.
 • Hold bilen ren innvendig
  En bil som er godt rengjort innvendig motiverer deg til å være mer forsiktig med hvordan du bruker bilen.
 • Lagre alle dokumenter
  Det er viktig å ha bevis i form av dokumenter og kvitteringer på at du regelmessig har utført service og vedlikehold av bilen.
 • Oppgrader bilen din med den nyeste sikkerhetsteknologien
  Se gjennom alternativene som er tilgjengelige for å oppgradere bilen din med den nyeste sikkerhetsteknologien for å holde tritt med nye bilmodeller som kommer på markedet.
 • Reparer skader på bilen umiddelbart
  generelle skader på bilen bør repareres så raskt som mulig, dette gjelder også mindre kosmetiske feil som steinsprut og små riper på bilen.

Spørsmål og svar

Det er ingen spørsmål og svar i denne kategorien

Verdivurder bilen din her

Skriv inn registreringsnummeret og nåværende kjørelengde. I løpet av kort tid, får du et prisoverslag fra oss rett på skjermen din.